Kennel Rask Schæferhunde opdræt medlem af Dansk Kennelklub


 
Hovedvejen 107 Osted 4320 Lejre Tlf 31 12 59 13 - Tlf 31 15 91 13
English Language  Dansk sprog   Twitter    You Tube    Facebook   

Hvem er Kennel Rask?


Kennel Rask Vi følger vores hunde

Kennel Rask

Vi er en lille kennel med hobby opdræt, dvs højst 1-2 kuld hvalpe om året. Vi har begge været aktive med schæferhunde i over 25 år.
Vi bestræber os på, at opdrætte schæferhunde efter gode og sunde forældredyr, der gennem generationer har bevist deres værd i brugsarbejde, konkurrencer og avl.
Samtidigt skal det være mentalt robuste og omgængelige hunde, der kan være en del af familien..
Vores hunde er uddannede indenfor politihundeforeningen og/eller IPO programmerne og er avlskårede og opdrættede efter schæferhundeklubbens anbefalinger.
Alle hvalpe er dyrlægekontrollerede og bliver solgt med stamtavle og kontrakt fra Dansk Kennel Klub.
Vi gør et stort arbejde for, at hvalpene er socialiserede og møder mange mennesker i de 8 uger vi har dem. Hvalpekøberne er altid velkomne til at komme på besøg, og vi giver os god tid til hver enkelt.
Du er altid velkommen til at kontakte os, for en uforpligtigende snak.
Brug vores kontaktform klik herr


I Kennel Rask bestræber vi os på at opdrætte fysisk og mentalt stærke hunde, der viser drift, førbarhed og mod, uanset om det er IPO-træning, spor, PH, forsvar, vagt eller anden målrettet træning. Som en lille kennel har vi tid til hvalpekøberne og socialisering af hvalpene. Hvalpekøberen er velkommen til at følge hvalpene, så ofte det kan lade sig gøre fra de er 2 uger.

Vi opdrætter efter Schæferhundeklubbens anbefalinger, hvilket vil sige at forældrene har deres brugsprøver, har den bedste HD status (A eller B), og er avlskårede. Hvalpene sælges med DKK stamtavle, er dyrlægekontrollerede og har fået 2 x ormekur. Vi har begge to mange års erfaring med opdræt og træning

Opdræt info

  • 1. Vi er medlemmer af Dansk Kennelklub, Schæferhundeklubben og Dansk Politihundeforening
  • 2. Vores hvalpe bliver opdrættet efter Schæferhundeklubbens anbefalinger
  • 3. Alle hvalpe bliver solgt med stamtavle, sundhedsattest og kontrakt fra Dansk Kennel Klub.
Kennel Rask Vi følger vores hunde

Vores hunde

Vores hunde
Cartagena Happie Cartagena Happie
B/0, index 117,  IPO3, PH, SPH, AK
Født: 09.07.2009
57 cm / 26 kg
Mor: Tana von Karthago
Far: Sid vom Haus Pixner
Kuld:2
Stambog: http://da.working-dog.eu/dogs-details/476131/Cartagena-Happie

Vores hunde
Rask Frida Rask Frida
A/0, index 122
Født: 31.03.2014
xx cm / xx kg
Mor: Cartagena Happie
Far: Amagers urban
Kuld:0
Stambog: http://da.working-dog.eu/dogs-details/2613172/Rask-Frida

Hvem er vi

Hvem er vi
Joan
Jeg fik min første schæferhund som 18 årig, det er blevet til mange hunde, der har været trænet og brugt til vagt, i hjemmeværnet, i politihundeforeningen og først og fremmest i Schæferhundeklubben. En del år var det primært højavlslinjer og udstillinger jeg brugte tiden på.

Kennel Rask blev startet i 1980 af Lis og Erling Rask. Der var særdeles aktive udstillere og opdrættere, de var kendt for deres gode hunde og deres engagement i både hunde og hvalpekøbere. Det blev mange års samarbejde, med mange gode timer sammen. Da kræfter og helbred ikke længere slog til, overtog jeg i 2008 kennelmærket.

Da Remmy blev en del af samarbejdet i 2006, medbragte han sin hund af brugslinjer, samt sin store erfaring med brugsarbejde og brugslinjer. Den sidste tæve af den gamle Rask linje blev Rask Priscilla, hun var en pragtfuld tæve, der både opnåede en IPO3-prøve, en PH-kåring og over 30 hvalpe i sin levetid. Vi formåede desværre ikke at beholde en værdig aftager efter hende.
Da vores mål er, at lave hvalpe af sunde, stærke linjer, der både kan være gode brugs- og familiehunde, valgte vi derfor at fortsætte Kennel Rask som ren brugskennel. Cartagena Happie er den første ”grå” avlstæve hos os, og det tegner særdeles lovende med de kuld hun har fået.test


Hvem er vi
Remmy
Jeg har været aktiv med schæferhunde, siden 1985, og blev uddannet som figurant et par år efter. Har i alle årene været aktiv som figurant, træner, udvalgsmedlem, opdrætter og i mange år som instruktør i schæferhundeklubben.

Det er gennem årene blevet til utallige kurser, både officielle og private, i hele Norden.